Gjeldskonsolidering: Er Dette Det Rette Trinnet For Deg?

Kanskje du har et boliglån som har blitt mer enn hjemmet ditt er verdt. Eller du har mistet jobben, og regningene dine hoper seg opp. Noen mennesker har en shoppingavhengighet som har satt dem i minus. Uavhengig av hvorfor økonomien din er i trøbbel, kan gjeldskonsolidering være svaret du søker.

Hvis du er interessert i gjeldstrøst, kan du se om det er et forbrukerkredittrådgivningskontor i nærheten av deg. De er ofte i stand til å hjelpe med minimal risiko for din kreditt. I tillegg er det alltid fordelaktig å jobbe med noen lokale, for hvis noe skjer og du trenger hjelp, kan lokale myndigheter jobbe med å løse saken.

Finn ut om et gjeldskonsolideringsselskap vil ta hensyn til din unike situasjon. En one size fits all -tilnærming fungerer vanligvis ikke når det gjelder slike økonomiske spørsmål. Du vil jobbe med noen som vil ta deg tid til å finne ut hva som skjer med deg og finne ut hvordan du best kan håndtere situasjonen.

Vurder å låne fra pensjonskontoen din for å betale ned gjelden din. Kontakt finansinstitusjonen du åpnet en 401K -plan med for å se om du kan låne en del av pengene du sparte. Dette er en god måte å betale ned gjelden din raskt, men du må erstatte pengene du tok fra pensjonsplanen din.

Prøv å beholde og søke om de innledende tilbudene på 0% kredittkort i posten. Vurder hvor mye rente du kan spare ved å konsolidere all den gjelden på ditt nye kort. Du må imidlertid være forsiktig. Hold deg til en plan som lar deg betale ned den overførte gjelden i løpet av lavrenteperioden. Ikke gå glipp av betalinger, ellers får du renten til å stige drastisk. Ikke åpne flere kort og behold et av dine gamle med en liten balanse på det.

Før du bestemmer deg for å gå gjennom gjeldskonsolidering, få en kredittrapport. En kredittrapport lar deg se hvor du trenger å konsentrere innsatsen din. En kredittrapport lar deg se hvor mye du skylder og hvilke kreditorer du skylder penger til. I tillegg viser mange kredittrapporter også renten på hvert lån.

Hvis du har en veldig ustabil kreditthistorie, må du forstå at lånerenten du får fra en hvilken som helst bank vil være relativt dårlig. Du kan bli nektet et lån, eller renten som tilbys kan være ekstremt høy, 20% eller mer. Du må kanskje lete etter profesjonell hjelp hvis dette er tilfelle.

Se etter en pålitelig kredittrådgiver i ditt lokale område. En kredittrådgiver vil hjelpe deg med å håndtere gjelden din ved å sette alle kontoene på én konto. Hvis du velger dem fremfor selskapene som tar betalt for gjeldskonsolidering, vil det se bedre ut på kredittrapporten din.

Når gjelden din oppveier inntekten din, er du i en veldig dårlig situasjon. Gjeldskonsolidering kan hjelpe deg med å trekke pusten, og denne artikkelen har lært deg hvordan du gjør det riktig. Bruk disse tipsene og vær sikker på at din økonomiske frihet blir gjenvunnet en gang for alle.